Samenwerking Decathlon

Sponsoring Decathlon

Samenwerking Decathlon

Beste leden,

Bij de start van een 'nieuw' jaar en de 'mooie' voornemens hieraan verbonden, zijn wij verheugd u te kunnen informeren over iets 'nieuws' en 'moois' dat uw club voor u in petto heeft, nl. een samenwerking die werd aangegaan tussen onze club en Decathlon.

Sinds de opening van de eerste sportwinkel 42 jaar geleden is Decathlon een merk dat er staat. Naast toewijding aan de creatie van innovatieve producten, behoort het tot de missie van Decathlon om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Mensen het plezier laten ontdekken van sporten en samen sporten is dan ook een gedeelde ambitie van uw club en Decathlon.

Het huismerk van Decathlon, specifiek voor tennis, dat exclusief door hen wordt verdeeld, is Artengo. Gestart vanuit de visie om tennis zeer toegankelijk te maken wordt er binnen het Artengo gamma nu meer en meer ingezet om het recreatieve luik te professionaliseren. Er werd danig geïnnoveerd zodat de kwaliteit van de Artengo producten minstens zo goed is als deze van de grote, op dit moment meer gecommercialiseerde, merken.

Vanuit de vermelde gedeelde missie om het tennisplezier te maximaliseren, zijn wij blij dat Decathlon ook onze club en haar werking wil ondersteunen, wat zich uiteraard vertaalt in een return en winst voor u als lid.

Zo zullen wij u onder andere volgende voordelen kunnen aanbieden:

 • Mooie club outfit van Artengo aan democratische prijzen (beschikbaar op de club)
  Pasmaten zijn beschikbaar op de club vanaf maandag
  Bestellingen dienen te gebeuren voor 1 maart door het formulier in te vullen achter de bar
 • Mogelijkheid tot het verkrijgen van testrackets van Artengo in de club
 • Gratis besnaring in de Decathlon winkel voor onze leden
 • Kwalitatieve interclubballen van Artengo
 • Bons van Decathlon voor de winnaars van onze tornooien
 • Aankleden tornooi en leuke prijzen voor deelnemers
 • Met als extraatje een korting bon van 6 € voor alle leden die zich registreren via volgende link: http://bit.ly/2DfOVDy

Decathlon Turnhout en TC De Bempdekens wensen u dan ook een heerlijk sportief jaar!